Lær mer om Rubiks kube og delta i kube-cup


Arrangørene bak Sandnes Open tar med seg kubes og timer system til Warpzone

Det er starten på et aktivt kube-miljø her i Sandnes og for noen uker siden, ble det gjennomført «Sandnes Open 2019» i samarbeid med Norges Kubeforbund.
Kubekonkurransen i Sandnes holdes hvert år. Dette er en offisiell konkurranse i WCA (World Cube Association). 7.-9.september ble den gjennomført i Sandnes for fjerde gang.

Arrangørene bak Sandnes Open tar med seg kubes og timer system til Warpzone. Dette er offisielt utstyr som brukes i de store konkurransene. Sønnen Kim Roger blir også med. Han deltok i 2015 i sin første kube konkurranse i Bergen og har etter dette vært aktiv i flere konkurranser rundt om i Norge.
Det finnes flere ulike kubes og her vil de også gjennomføre en workshop, der alle som ønsker kan komme innom for å lære med om Rubiks kube. Ønsker du å starte med kube eller har spørsmål rundt kube-miljøet – Møt opp her.

Kube-cup

Det arrangeres en uoffisiell kube-cup på Warpzone. Det blir et bracket basert system, hvor hver deltaker i hver runde, finner en tilfeldig motstander og kuber mot hverandre på tid. Vinneren går videre til neste runde til det gjenstår 2 finalister. Finalen er en best av 3 som finalistene må kjempe seg gjennom. Det kreves ingen påmelding og alle kan prøve seg.

Sjekk også ut

Facebook https://www.facebook.com/groups/NorskeSpeedcubers/

Norges Kubeforbund http://kubing.no/

Det finnes flere ulike kuber. Noen av kubene som ble brukt under Sandnes Open.
Det finnes flere ulike kuber. Noen av kubene som ble brukt under Sandnes Open.