LAN i Jæren Sparebank Arena


Varhaug Lan 22.-24. November, i Jæren Sparebank Arena!

I samarbeid med Varhaug IL arrangeres Varhaug Lan 22.-24. November, i Jæren Sparebank Arena!

Varhaug IL ble stiftet i 1932 og er en breddeklubb med cirka 1500 medlemmer gjennom et stort tilbud innen badminton, fotball, håndball, turn/trampett, idrettsskole, klatring, trim- og friidrett og volleyball.

Gjennom å kombinere et lan sammen med idrett, skal det gjennomføres et flott arrangement i en ny flerbrukshall som åpnet sommeren 2016. Her skal Idrettslaget vise at det å kombinere datakultur og idrett er fullt mulig og slettes ikke skummelt.

Iløpet av en flott helg skal deltakerne få konkurrere i Fortnite og Rocket League, som er to populære spill rettet mot barn og ungdom. Samtidig som det legges opp til fysiske aktiviteter, som skal sørge for å vise at idrett og spilling henger sammen. Dette gjøres fordi det å bli god i dataspill ikke bare involvere masse timer foran en skjerm, men at viktige faktorer som trening, sunne matvaner og god døgnrytme er like viktig, akkurat som fotballproffer.

Det tilrettelegges for at 256 barn, unge og voksne skal få oppleve hvordan et stort profesjonelt arrangement gjennomføres. Hvor idrettslag og lan organisasjon sammen, skaper en god arena hvor både spilling og idrett presenteres på en god og sunn måte.

Arrangementet har 13 års aldersgrense hvor alle under 16 trenger skriftlig samtykke fra foreldre. Vi oppfordrer å ta med en venn eller nabo slik at man ikke føler man er alene i en stor hall med mange andre, men har noen å være i lag med som kan ta del i den flotte opplevelsen.

Billetter koster 250,- og kan kjøpes her