Støtt oss, bli medlem!


Har du lyst å støtte Warpcrew? Bli medlem i organisasjonen i dag!

For å drifte organisasjonen og skape flotte arrangementer i regionen er vi avhengig av 

både nasjonale og regionale støtteordninger som baserer seg på antall medlemmer organisasjonen har.

 

Nå har du muligheten til å være med å støtte oss som organisasjon ved å kjøpe et medlemskap som sikrer oss tilgang på støtteordninger.

 

Vår paraplyorganisasjon Hyperion jobber for at den nasjonale støtten skal fordeles ved bruk av fjorårets medlemstall, noe som vil sørge for at vi får tilnærmet den støtten vi har krav på. Dessverre vet vi ikke om det gjelder de regionale støtteordningene.

 

For å være sikker på at vi får de økonomiske støtteordningene vi tidligere har mottatt, oppfordrer vi tidligere og nye deltakere til å bli medlem av Warpcrew.

 

Alle deltakere på våre arrangement blir automatisk medlem av organisasjonen. De som fikk refundert billetten til Warpzone fikk imidlertid også medlemskontingenten refundert siden denne er en del av billetten. De som deltok på Venture er automatisk blitt medlemmer av organisasjonen.

 

Tidligere medlemmer kan kjøpe medlemskap for 100,- via Vipps #133022#. 

Kjøpet merkes med fullt navn på eier av medlemskapet.

 

Alle andre kan kjøpe medlemskap gjennom Vipps, men vi ber dere om å sende oss en mail til [email protected] med utfyllende informasjon for å kunne registrere dere i vårt medlemsregister. (Fornavn, Etternavn, Fødselsdato, Adresse, Postnummer)

 

Et medlemskap i Warpcrew innebærer ingen forpliktelser og gjelder for inneværende år. I tillegg blir du medlem i vår paraplyorganisasjon.

 

Vi kan anbefale et Warpcrew-medlemskap til jul!

 

Vi ønsker dere alle en gledelig advendt, en flott jul og et godt nytt år!