Program


Sammen med mange fantastiske foreninger i regionen blir det noe for hver og en!

Super Smash holder til på Metropolis hver fredag og skal arrangere to turneringer på Warpzone.

Fandomatics holder til på Sola og arrangere flere meetups gjennom året. Deres største arrangement er Fandomatic Con som samler de som liker serier, filmer, anime, bøker, manga, tegneserier, spill, laiv og cosplay. De kommer på Warpzone for å presentere Fandom!

Stavangercons arrangere Metrocon som er regionens største treff for alle som vil møtes for fellesinteresser innen animasjon, spill og tegneserie. De fleste deltakerne er ikledd flotte hjemmelagde kostymer med mange detaljer! På Warpzone kommer de for å fremme Cosplaymiljøet i regionen.

Siden 2003 har Alea Jacta Est hold til på Sola Kulturhus og er en godt etablert brettspillklubb i regionen. De er arrangør av brettspillfestivalen SPEL som arrangeres to ganger i året. Kort, brett, brikker og terninger gjør at de samler seg hver mandag for sosialt og moro. På Warpzone vil du kunne lære og oppdage mange nye spennende brettspill i sjangere fra Partygames til strategispill.

Norsehammer er en lokal miniatyrspillklubb som spiller Warhammer 40 000 og Age og Sigma. De holder til på Nærbø og er ofte å se på Victory Point. De samles flere ganger i måneden og er åpne for alle som vil lære mer om miniatyrspill. Vi gleder oss til de skal presentere miniatyrspill på Warpzone slik at du også kan få se hvor fantastiske denne sosiale, kreative og gøyale interessen er!

Er du glad i koding eller har lyst å lære det? Sammen med lærer Aud C fra Gand VGS planlegger vi et kurs i Python hvor ingen forkunnskaper trengs. Kurset vil gi en innføring i programmerings prinsipper, slik at du kan forstå koden og deretter utvikle ditt eget spill fra bunnen av.

Arrangøren bak Sandnes Open som arrangeres den 16 - 17 oktober kommer innom med noen kuber og forteller litt om seg selv og Sandnes Open.

OBS! Denne artikkelen er for arrangementet 2021.