Informasjon


Warpzone er en rusfri dataspillfestival som blir avholdt på Lura i Sandnes og samler rundt 300 ungdommer.

Hvor og når

  • Sted:      Lurahallen og Lura Bydelshus

  • Adresse: Prinsens vei 14A, 4315 Sandnes

  • Dato:      Søndag 6.oktober 18:00 - Fredag 11. Oktober 10:00

Arrangøren Warpcrew

Warpcrew har siden 1997 arrangert over 50 datatreff i regionen. Til daglig består organisasjonen av Styret som drifter organisasjonens daglige drift og Arbeidsutvalget som planlegger arrangementer. Vi er en rusfri organisasjon og jobber tett med lokale myndigheter for at vi på en best mulig måte skal sikre at vi har en trygg og sikker arena for alle. Organisasjonen har nulltoleranse når det gjelder rusmidler, mobbing og trakassering. Under våre arrangementer er vi rundt 60 frivillige i en god blanding av ungdom og voksne som kommer fra alle ulike bransjer, mens noen går på skole som alle etterstreber så godt vi kan med å holde et høyt nivå på det vi arrangerer. 

 

Arrangement Warpzone

Warpzone er en rusfri dataspillfestival som blir avholdt på Lura i Sandnes og samler rundt 300 ungdommer. Her ønsker vi å tilby ungdom en spennende arena med mye gøy og moro over flere dager. Hos oss møter man andre likesinnede og får mulighet til å utforske sin egen kreativitet i både spill og konkurranser. Samtidig er det et stort fellesskap under arrangementet som gjør at man danner nye venner eller blir bedre kjent med eksisterende.

 

Søke crew

Vi er helt avhengig av å ha frivillige som vil være med å arrangere en fantastisk uke for barn og unge. Det er ingen spesifikk aldersgrense og ingen krav til forkunnskaper. Hos oss vil du treffe nye venner, utfordre deg selv, få jobberfaring og kunne være med å skape noe flott.

 

Besøkende

Vi vil vise frem vårt flotte arrangement til alle som ønsker å ta en titt! 

 

Kiosk

Til faste tider gjennom arrangementet vil det være en åpen kiosk som selger både enkel kald og varm mat, samt andre kioskvarer.
I nærområdet finnes både butikk, bakeri og take away-restauranter.


Overnatting

Vi benytter Lura Bydelshus sin Teatersal til overnatting. Overnatting er kun tillatt på oppmerkede områder og deltakere som sover på plassen sin eller andre steder vil bli vekket. Vi rydder sovesalen på dagtid for å lage plass til flere og ber derfor om at du samler tingene dine slik at disse ikke blir separert når vi rydder.


Garderober & Dusj

Det er viktig med god hygiene for å unngå både sykdom og smitte. Vi oppfordrer til å jevnlig vaske hendene godt, benytte hånddesinfeksjon og ta seg en daglig dusj. Det finnes dusj i garderobene på arrangementet.

 

Sitteplass

Hver deltaker får tildelt et bord som på 120x80cm til sin disposisjon, samt 2 strømuttak.

 

Pakkeliste

Trykk her for å se hva vi anbefaler deg å ha med

 

Deltakere med nedsatt funksjonsevne

Våre lokaler er tilpasset for rullestolbrukere og andre med nedsatt funksjonsevne. Vi ønsker å gjøre vårt beste for at deltakere skal ha mulighet å delta på vårt arrangement uansett hvilke utfordringer det måtte være og oppfordrer deg til å ta kontakt om du lurer på noe.

 

Vergeordning

For å best mulig kunne tilpasse for deltakere med nedsatt funksjonsevne som trenger hjelp gjennom arrangementet, vil disse ha mulighet til å ha med seg verge.

 

Ved nødsituasjon

Ved en nødsituasjon der lokalene vil måtte evakueres vil dette bli varslet over høyttaleranlegg eller via brannalarm. Gå rolig til nærmeste nødutgang uten å medbringe datamaskin eller bagasje som vil forhindre en effektiv evakuering. Følg instruksjoner fra crewet som vil være iført refleksvest og gå til møteplass.

  • Hvis du oppdager brann, utløs nærmeste manuelle brannmelder og deretter kontakt crew eller ring 110.

 

Nødhjelp

For umiddelbar hjelp i nødstilfeller ring politiet på 112 eller ta kontakt med et crewmedlem og be disse om hjelp.

 

Regler

For at vi alle skal kunne ha en fin opplevelse på Warpzone har vi laget noen regler.

Vi ber om at alle leser de detaljerte reglene for arrangementer i regi av Warpcrew.

 

I tillegg må alle deltakere under 16 år må ha med seg skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte for å kunne delta på arrangementet.
Samtykkeskjema må være utfylt for å få byttet billetten til armbånd ved ankomst.


Vi anbefaler å skrive ut skjemaet på forhånd og medbringe dette.

Trykk her for å laste ned samtykkeskjema

Trykk her for å laste ned regler

 

| Oppdatert 19.05.2024