Regler


Litt regler for at vi alle skal ha en fin opplevelse på Warpzone.

Samtykkeskjema og regler

Alle deltakere under 16 år må ha med seg skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte for å kunne delta på arrangementet. Samtykkeskjema må være utfylt for å få byttet billetten til armbånd ved ankomst. Vi anbefaler å laste ned skjemaet på forhånd og ha dette klart. 

Aldersgrense

Det er ingen aldersgrense på vårt arrangement men vi anbefaler at de som er under 13 år kommer sammen i en gruppe eller med bekjente. Det er mange personer samlet på ett sted og lange dager, alle deltakere er unike og vi håper du som foresatte tar en beslutning på hva som passer ditt barn.

Legitimasjon

Alle deltakere må kunne identifisere seg før og under arrangementet. Dette er nødvendig for å ha oversikt over alle deltakere. Gyldig bevis er bankkort, førerkort eller pass.

Mobbing og trakassering

Vi har nulltoleranse for mobbing og trakassering av alle på vårt arrangement. Om du oppdager eller utsettes for dette ber vi om at dette rapporteres, alle rapporter vil tas på alvor.

Rusmidler

Vi har nulltoleranse for bruk og besittelse av alkohol og andre rusmidler. Dette gjelder både utenfor, innenfor og i nærheten av arrangementet. Vi har et stort fokus på at alle skal oppleve vår arena som et trygt sted å være, og har god dialog med lokale myndigheter for å bekjempe dette. Snus tillates for dem som er gamle nok og vi ber om at denne kastes i søppelbøtta.

Røyking og E-Sigarett

Vi tillater kun røyking på anvist sted på utsiden av hovedinngangen.

Tyveri

Vi oppfordrer alle til å ikke legge penger, kamera, mobiltelefoner og andre verdigjenstander synlig. Skulle du finne noe som ikke er ditt kan dette leveres til infodisken ved inngangen.  Skulle du oppleve å miste noe ber vi deg ta kontakt med våre verter som vil bistå deg så godt som mulig. Et tips er å ha notert serienummeret på utstyret ditt for å lett kunne identifisere dette om det skulle forsvinne. Alt av tyveri må anmeldes på politiets nettsider eller til politiet direkte. Vi kan ikke hjelpe med anmeldelser.

Hærverk

Det er ikke tillatt å drive hærverk og andre ødeleggelse av bygget eller utstyr eid av andre. Blir dette gjort vil du eller dine foresatte være økonomisk ansvarlig for skadene.

Nettverk

Alle form for tukling med vår tekniske infrastruktur vil føre til reaksjoner. Som arrangør forbeholder vi oss retten til å benytte nettverkssporing eller andre metoder i ledd for å finne fram til ansvarlig person/maskin ved særskilt behov. 

Strøm

Det er ikke tillatt å medbringe strømkrevende apparater som kjøleskap, vannkokere, toastjern, kaffetrakter, lydanlegg utover datahøyttalere, osv.

Salg og markedsføring

Det er ikke tillatt å drive salg eller markedsføring på arrangementet uten tillatelse fra arrangør.

Snike seg inn

Personer som sniker seg inn på arrangementet og blir tatt for dette vil resultere i utkastelse. Gjentakelse vil føre til ytterlige konsekvenser.

Utstyr som forstyrrer andre

Vi tillater ikke bruk av objekter som kan være forstyrrende for andre med tanke på lyd og/eller lys. Dette inkluderer blant annet lufthorn, laserpenn, vuvuzela, lydanlegg utover datahøyttalere og lommelykter med strobefunksjon.

Sprell og fanteri

Det er ikke tillatt å tape, stripse eller på andre måte hindre andre personer i å bevege seg.

Vi skal fortsatt kose oss og ha det morsomt, men sørg for at alle er med på leken slik at alle får en fin opplevelse.

Kardemommeloven

Man skal ikke plage andre. 

Man skal være grei og snill. 

Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

Norges lover

Brudd på Norsk lov vil medføre reaksjoner og i ytterste fall anmeldes.

Brudd på regler

Warpcrew reserverer seg retten til å bortvise deltakere som bestrider vårt reglement eller Norsk lov, uten refusjon av billett, reise eller andre utlegg.

Warpcrew forbeholder seg retten til å endre reglene fortløpende, uten varsel.

 

| oppdatert 28.04.2021